Επιστροφή και Αντικατάσταση των Προϊόντων

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει και να ζητήσει την αντικατάστασή του προϊόντος που αγόρασε μέσα σε 10 ημέρες όταν του στάλθηκε λάθος προϊόν υπαιτιότητα της εταιρείας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν ήταν αυτό που περιγράφονταν στο site.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική συσκευασία, χωρίς φθορές και να είναι σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύεται από τα συνοδευτικά του, εγχειρίδια χρήσης, κλπ. Το προϊόν που επιστρέφεται ελέγχεται από την εταιρεία και εφ όσον διαπιστωθεί ελλάτωμα πραγματοποιείται επισκευή, αντικατάστασή ή ακύρωση της παραγγελίας (με επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη). Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο η εταιρεία μπορεί να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη.

Το κόστος επιστροφής βαρύνει τον πελάτη.


Ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του τηλεφωνικά, χωρίς κόστος, αρκεί αυτή να μην έχει διαβιβασθεί από το κατάστημά μας στην εταιρεία που διαθέτει το προϊόν, για εκτέλεση, συνήθως ο χρόνος αυτός είναι λίγες ώρες. Αν η παραγγελία έχει εκτελεσθεί τότε ο πελάτης θα πρέπει να επιβαρυνθεί το κόστος των μεταφορικών αποστολής και επιστροφής του προϊόντος.

Εγγύηση προϊόντων

Η εγγύηση καλής λειτουργίας παρέχεται για ορισμένο χρονικό διάστημα (συνήθως 1-3 έτη) και εξαρτάται από το προϊόν και την εταιρεία που το παρέχει. Η εγγύηση αρχίζει την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.

Οι όροι και οι διαδικασίες που διέπουν την εγγύηση, δίδονται γραπτώς, μαζί με της οδηγίες ασφαλούς χρήσης και με τις οδηγίες συναρμολόγησης (η οποία γίνεται από και με ευθύνη του πελάτη) και βρίσκονται μέσα στην συσκευασία.