Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας αναφέροντας την εταιρεία, τον κωδικό και την τιμή που αναγράφεται στο φυλλάδιο:

  • τηλεφωνικά στo 2410 250330
  • με αποστολή e-mail στο tageoponika@gmail.com
  • προσωπικά επισκεπτόμενοι το κατάστημά μας

Τρόποι Πληρωμής και Παραλαβής

  • Με μετρητά ή με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας , όταν θα παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας, χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Με αντικαταβολή Τα προϊόντα έρχονται με courier ή μεταφορική εταιρεία, τα παραλαμβάνετε στο χώρο σας και πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής, (χωρίς επιπλέον έξοδα, για προϊόντα αξίας άνω των 50 ευρώ, για προϊόντα αξίας κάτω των 50 ευρώ θα χρεωθείτε με μεταφορικά έξοδα 5 ευρώ).
  • Με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού, χωρίς έξοδα πληρωμής (μέσω e-banking). Επιλέγετε το προϊόν μας στέλνετε με e-mail το καταθετήριο ή μας ενημερώνετε τηλεφωνικά, στο 2410250330, για την κατάθεση του ποσού και σας στέλνουμε τα προϊόντα στο χώρο σας, ( χωρίς επιπλέον χρέωση, για προϊόντα αξίας άνω των 50 ευρώ, για προϊόντα αξίας κάτω των 50 ευρώ θα χρεωθείτε με μεταφορικά έξοδα 5 ευρώ)

Στις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Τα ογκώδη και βαριά προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος και την μεταφορική εταιρεία (κυμαίνεται συνήθως από 5-10 ευρώ και η πληρωμή γίνεται με την παράδοση στην μεταφορική εταιρεία)

Οι παραδόσεις γίνονται σε εργάσιμες ώρες, σε 2-3 εργάσιμες ημέρες μετά την παραγγελία.

Οι παραλαβές από το κατάστημα γίνονται στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.